Terapeut

Jolanta Imsland

Jolanta Imsland er Daglig leder og Autorisert Yogaterapeut.
Hennes lidenskap er å kunne hjelpe mennesker til en bedre hverdag og bedre helse. Hun brenner for treningen og trener andre mennesker i yoga, meditasjon og bevissthetsgjøring. Som terapeut jobber hun med hele menneske og tilbyr individuelle behandlinger og kursvirksomhet i blant annet massasje, yoga og kroppsterapi. Spesialisert seg i Lymfedrenasje og Rollshaper massasje form.

I mange år har hun jobbet med trening på Sats Elixia sentrene. I tillegg samarbeider hun med Bedriftshelsetjeneste og forskjellige Helse klinikker.

Hun er utdannet PT og Markedsfører og NLP Coach.
Har praktisert mange typer yoga siden 2008 Ashtanga vinyasa, Hatha yoga, Kundalini yoga, Klassisk yoga, Iyengar terapi yoga og Medisinsk yoga. Har deltatt på flere kurs og på en rekke workshops både i inn og utlandet. Underviser en yogaform som er inspirert av alle retningene hun har praktisert, med fokus på individuell tilpasning, sikkerhet og detaljer, der pust er viktigere enn bevegelse.

Har vært i India for å ta sin yogalærer utdanning. Utdanningen var på 200 timer Teacher Training Sertifisering fra Goa. Der lærte hun om forskjellige yoga stiler. Har i tillegg 150 timer i terapeutisk yoga.